Zúčastnili jsme se dalšího ročníku Smashing Conference v německém Freiburgu!

Datum vydání novinky: 22. 9. 2017
Náš tým se v září opět zúčastnil Smashing Conference pro webové designéry, kodéry a vývojáře v německém Freiburgu. Načerpali jsme zde nové trendy, triky a dovednosti v oblasti tvorby responzivních řešení, bezpečnosti webu, performance i čistoty kódu.

Smashing Conference je třídenní událost pro celosvětovou komunitu web designérů, kodérů a vývojářů. Koná se každoročně v krásném městě Freiburg na hranicích Německa, Švýcarska a Francie. Na konferenci vystupuje celá řada inspirujících řečníků a odborníků z celého světa. 

První dva dny jsou věnovány tematickým přednáškám jedněch z nejuznávanějších odborníků v IT oblasti. Třetí den se konají úzce zaměřené workshopy, na kterých je možné si osvojit použití nově získaných vědomostí v praxi.

Hlavními tématy konference byly nové postupy v responzivitě (při tvorbě webů a eshopů se zobrazením na mobilních prohlížečích), dále novinky a postupy pro zajištění bezpečnosti webu a v neposlední řadě příklady z praxe jak snižovat objem dat a optimalizovat rychlost webu pro uživatele.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán